Veiligheidslijnen

U gebruikt een veiligheidslijn wanneer u op hoogte werkt. Op deze manier kunt u niet van grote hoogtes vallen en kunt u op een comfortabele manier werken. Veiligheidslijnen worden gebruikt op daken, tijdens de bouw, binnen de industrie en op andere momenten waar op hoogte gewerkt wordt.
Meer informatie over veiligheidslijnen

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vind direct de juiste veiligheidslijn

Via Safetyfreaks.nl kunt u uw veiligheidslijnen direct bestellen. U vindt hier verschillende soorten. Denk aan:

Bij Safetyfreaks.nl kunt u verschillende Y-leeflijnen vinden. Bijvoorbeeld deze Fallsafe Y-leeflijn met MGO-haken en geïntegreerde absorber. De leeflijn is aan een ankerpunt te bevestigen en is gemakkelijk te bedienen met een ergonomische hendel. Door de elasticiteit van deze lijn is de kans kleiner dat u ergens achter blijft hangen.

Voor I-leeflijnen bent u bij Safetyfreaks.nl ook op de juiste plek. U vindt hier onder andere de Fallsafe I-leeflijn met karabiners. De leeflijn beschikt over een geïntegreerde absorber en voelt zeer licht, op deze manier heeft u vrijwel geen last van deze lijn tijdens het werk. 

Wanneer u uw leeflijn zelf wilt instellen heeft u een instelbare leeflijn nodig. Een goed voorbeeld daarvan is de Camp Shock Absorber met MGO, deze verstelbare leeflijn kan strak worden afgesteld en beschikt over weinig stretch. Op deze manier wordt een val voorkomen of beperkt. 

Alles voor bij uw leeflijnen

Naast leeflijnen kunt u ook valblokken en shock absorbers bij Safetyfreaks.nl bestellen. Door middel van een valblok wordt de valruimte beperkt. Een shock absorber vangt de klap van uw val op en zal bij uw val de schok breken. 

Veiligheidslijn kopen bij Safetyfreaks.nl

Als u op hoogte werkt is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Zo worden ongelukken voorkomen en kunt u uw werk nog steeds op een comfortabele manier uitvoeren. Twijfelt u over de leeflijn die u het best kunt gebruiken? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Veiligheidslijnen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Veiligheidslijnen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.