Reflecterende hesjes

Bij SafetyFreaks weten we dat reflecterende hesjes waardevol zijn voor iedereen die in donkere omgevingen werkt waar veiligheid van toepassing is. Deze hesjes zijn gemaakt om op te vallen, door de felgekleurde stoffen met reflecterende strips. Onze hesjes combineren comfort, functionaliteit en stijl. Daardoor voel je je veilig en zelfverzekerd, ongeacht de omstandigheden.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. OXXA verkeersvest RWS
  Rating:
  0%
  • Volgens eisen Rijkswaterstaat
  • Snelle klittenband sluiting
  • EN ISO 20471-2 (behalve blauw)
  Keuze afhankelijk
  Vanaf € 2,85 € 3,45
 2. OXXA verkeersregelaarsvest
  Rating:
  0%
  • Speciaal voor verkeersregelaars
  • Snelle klittenband sluiting
  • EN ISO 20471-2
  2 tot 4 werkdagen
  € 10,20 € 12,34 Vanaf € 9,87
 3. OXXA veiligheidshesje met zak en rits
  Rating:
  0%
  • Bevat vele zakken
  • Voorzien van ritssluiting
  • EN ISO 20471-2
  Op voorraad
  € 8,15 € 9,86 Vanaf € 7,89
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom zijn reflecterende hesjes belangrijk?

Veiligheid staat voorop! Reflecterende hesjes vergroten de zichtbaarheid van de drager aanzienlijk. Daardoor vermindert het risico op ongelukken door slecht zicht. In situaties met weinig licht, tijdens schemering, de nacht of bij slecht weer, het belangrijkste van alles is dat het anderen in staat stelt om adequaat te reageren. Of je nu 's ochtends vroeg, 's avonds laat, of in een omgeving met weinig licht werkt, onze reflecterende hesjes zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent.

Materiaal en kwaliteit

Onze reflecterende hesjes zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. Een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en ademende eigenschappen. Dit maakt de hesjes niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook bestand tegen de slijtage van dagelijks gebruik. De reflecterende strips zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal dat een uitstekende reflectie biedt.

Waar zijn de reflecterende strips van gemaakt?

Het reflecterende weefsel op de reflecterende hesjes zijn gemaakt van een basisweefsel. Een bindmiddel en kralen van microglas. Er zijn verschillende verwerkingstechnologieën die het materiaal reflecterend maken. Coatings en composietmaterialen, warmpersen en andere verwerkingsmethoden zijn hiervoor noodzakelijk.

Voldoen onze reflecterende hesjes aan EU-normen?

Onze reflecterende hesjes voldoen aan de veiligheidseisen en normen die door de Europese Unie zijn vastgesteld. Ze zijn gecertificeerd volgens de EN ISO 20471-norm. Dat garandeert dat de reflecterende hesjes een hoge zichtbaarheid bieden in verschillende lichtomstandigheden. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat onze producten aan de hoogste veiligheidsstandaarden voldoen.

Zijn de reflecterende hesjes wasbaar?

Ja, onze reflecterende hesjes kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen zonder dat dit de reflecterende eigenschappen aantast. Zelfs na herhaaldelijk wassen en langdurig gebruik.

Hoe verstelbaar zijn de reflecterende hesjes?

De hesjes zijn voorzien van klittenband- of ritsluitingen die eenvoudig kunnen worden aangepast om over verschillende kledinglagen te passen.

Zijn de reflecterende strips duurzaam?

Ja, de reflecterende strips zijn gemaakt van een robuust materiaal dat zijn reflecterende eigenschappen behoudt, zelfs na herhaaldelijk wassen en gebruik.

Kenmerken van onze reflecterende hesjes

 • Hoogwaardige reflecterende strips: Onze hesjes zijn uitgerust met brede, reflecterende strips die licht uit alle hoeken weerkaatsen. Daardoor ben je van veraf al zichtbaar;
 • Ademend en lichtgewicht materiaal: Gemaakt van duurzaam polyester, zijn onze reflecterende hesjes licht en comfortabel. Zelfs bij langdurig gebruik;
 • Verstelbare pasvorm: Met verstelbare klittenbands- en ritssluitingen passen de reflecterende hesjes perfect over elke kledinglaag. Van een T-shirt in de zomer tot een dikke jas in de winter;
 • Verschillende maten: Beschikbaar in meerdere maten. Zo is iedereen in je team veilig;
 • Extra zakken: Voorzien van handige zakken voor het opbergen van kleine voorwerpen. Zoals sleutels, telefoon, of een portemonnee;
 • Veiligheidskleuren: Onze hesjes zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren zoals neon geel en oranje. Die zo op elk moment van de dag extra zichtbaarheid bieden.

Bestel je reflecterende hesje hier!

Reflecterende hesjes zijn een onmisbaar onderdeel van je veiligheidsuitrusting. Ontdek ons uitgebreide assortiment en kies het hesje dat perfect aansluit bij je behoeften! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.