Klimhelmen

Wanneer u gaat klimmen is het belangrijk dat u de juiste helm koopt. U moet goed nadenken over welke klimhelm u nodig heeft en voor welke maat u gaat. Denk na over de manier waarop u uw klimhelm in de meest gangbare situatie nodig heeft en kiest daar een passend exemplaar voor. U kunt uw klimhelm direct via Safetyfreaks.nl bestellen.
Meer informatie over klimhelmen

Artikelen 1 tot 16 van 18 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 18 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Altijd de juiste klimhelm kopen

U koopt een klimhelm voor uw eigen veiligheid en omdat het in veel gevallen verplicht is, vooral wanneer u voor uw werk klimt of op hoogte werkt. Bij Safetyfreaks.nl vindt u onder andere de volgende klimhelmen:

Als u naar een comfortabele klimhelm zoekt is deze variant ideaal. Vooral bij podiumbouwers en steigerbouwers is deze helm populair. Dit heeft te maken met de kwaliteit van de helm en het hoge draagcomfort. Ideaal wanneer u op hoogte gaat werken!

Werkt u in de industrie? Dan bent u voor bijvoorbeeld inspecties op hoogte te vinden. Deze universele helm van Petzl is ideaal door de kinband die niet blijft haken en de opvallende witte en rode kleur die u kunt kiezen. De pasvorm van deze helm is uitstekend, daarnaast kunt u de helm eenvoudig bijstellen met het CenterFit-regelsysteem. U kunt dit systeem ook bedienen wanneer u uw handschoenen nog aan heeft.

Deze helm beschikt over ventilatiegaten en is geschikt voor werken op hoogte of hulpverlening. Door de clips op deze helm is er gemakkelijk een hoofdlamp met elastische band op te bevestigen. Prettig wanneer u soms in het donker aan het werk bent!

Zoekt u naar valbeveiliging, veiligheidslijnen of andere hulpmiddelen waardoor u veilig kunt werken? Bij Safetyfreaks.nl kunt u terecht voor al het materiaal dat u voor uw werk nodig heeft.. 

Klimhelm kopen bij Safetyfreaks.nl

Als u gaat klimmen is het noodzakelijk om een klimhelm te dragen. Weet u niet welke klimhelm het best bij uw werkzaamheden of gebruikswijze past? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!