Veiligheidshelmen

Een veiligheidshelm is onmisbaar als u streeft naar een veilige werkomgeving. Bovendien is het in veel situaties verplicht. Denk bij het kopen van een veiligheidshelm goed na over de kwaliteit en de manier waarop u de helm gaat gebruiken. Er bestaan namelijk verschillende typen en welke het meest geschikt voor u is hangt af van het gebruik. Bij de keuze van de juiste helm raden wij u aan om de verschillende typen met elkaar te vergelijken.

Wilt u een goede veiligheidshelm kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel de geschikte veiligheidshelm eenvoudig online.

Meer informatie over veiligheidshelmen

Artikelen 1 tot 16 van 49 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 16 van 49 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Voor iedere werksituatie een geschikte veiligheidshelm

De keuze voor een geschikte veiligheidshelm is afhankelijk van uw eigen werksituatie. Een veiligheidshelm met vizier is bijvoorbeeld uitstekend geschikt in een omgeving met rondvliegend materiaal of stof. Hiermee wordt uw gezicht goed beschermd. En werkt u in een grote hal met veel lawaai? Dan biedt een veiligheidshelm met gehoorbescherming uitkomst.

Heeft u op een rijtje waar uw veiligheidshelm zoal aan moet voldoen? Dan raden wij u aan om enkele helmen te vergelijken om zo tot een passende oplossing te komen. Door middel van de geldende NEN normen stelt u vast of de gekozen helm bij uw werksituatie past.

Groot assortiment veiligheidshelmen met vizier, gehoorbescherming en scherm

In ons assortiment hebben wij diverse veiligheidshelmen voor in verschillende werksituaties, zoals: Bouwhelmen, klimhelmen, stootpetten en accessoires

Hier vindt u tevens helmen met een vizier, scherm en gehoorbescherming. Zo heeft u uw belangrijkste veiligheidsmiddelen direct bij de hand.

Veiligheidshelm kopen bij Safetyfreaks.nl

Bij Safety Freaks stellen we de veiligheid van u en uw collega’s voorop. Om het hoofd te beschermen is een veiligheidshelm uw belangrijkste bescherming, daarom is de juiste kwaliteit erg belangrijk. Bekijk onze veiligheidshelmen en accessoires via de webshop en bestel. Of kom langs in onze winkel. 

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Veiligheidshelmen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Veiligheidshelmen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.