Klimtouwen

Op hoogte werken neemt risico’s met zich mee. Om deze risico’s te beperken is de juiste manier van werken en klimuitrusting benodigd. Klimtouwen zijn daar een onmisbaar onderdeel van! Kies voor de soepele en slijtvaste klimtouwen van Safetyfreaks.nl om uw uitrusting op het juiste niveau te brengen. Bekijk ons assortiment en bestel uw materiaal direct. Klimtouwen kunt u gebruiken wanneer er op hoogte wordt gewerkt. Afhankelijk van de manier waarop u werkt heeft u klimtouw met een bepaalde NEN-normering, dikte en lengte nodig. Om dit te bepalen is het belangrijk om na te denken over de manier waarop u uw uitrusting gaat gebruiken.

Meer informatie over klimtouwen

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Welke lengte moet mijn klimtouw zijn?

U kunt klimtouw in verschillende lengtes bestellen. Afhankelijk van de hoogte waarop u werkt past daar een bepaalde lengte bij. De hoogte waarop u het vaakst werkt kunt u verdubbelen. Wanneer de touwlengte tweemaal de werkhoogte is kan u door een collega omhoog gehesen worden.

Klimtouwen van verschillende lengtes

Bij Safetyfreaks.nl vindt u verschillende klimtouwen. Bijvoorbeeld Touw Tendon Static 11mm zwart, een touw dat leverbaar is vanaf 5 tot en met 200 meter per touw. Het touw wordt onder andere gebruikt voor op hoogte werken en hijswerkzaamheden. Heeft u een touw nodig voor bijvoorbeeld abseilen of een tokkelbaan? Kies dan voor Black Marlow 11mm superstatisch touw zwart, dit touw rekt minimaal door de speciale vlechtstructuur die gebruikt is. Houd er rekening mee dat dat dit touw een beperkte levensduur heeft bij zeer snel afdalen. Klimtouwen kunt u direct bij Safetyfreaks.nl bestellen. Voor iedere toepassing vindt u een geschikt klimtouw.

Uw veilige klimtouw opbergen

Wanneer u uw touw op de juiste manier wilt opbergen raden wij u aan een speciale touwtas te gebruiken. Touwtassen beschermen uw touw, zijn waterdicht en ademen voldoende. De levensduur van het touw blijft daardoor hoog.

Klimtouw kopen bij Safetyfreaks.nl

Wilt u veilig klimmen of werken op hoogte? Wanneer u klimtouw gebruikt is het belangrijk dat u de juiste touwen koopt en u zich realiseert hoe klimtouw in de juiste conditie blijft. Meer weten over klimtouw? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Klimtouwen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Klimtouwen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.