Gezichtsbescherming

Wanneer u aan het werk bent is het belangrijk om het gezicht voldoende te beschermen. U doet dit met veiligheidsbrillen, oogbeschermingsbrillen, gelaatsschermen en andere hulpmiddelen. Omdat bij verschillende werkzaamheden verschillende beschermingsmiddelen passen is het belangrijk op de hoogte te zijn van de geldende regelgeving en veiligheidsvoorschriften. Bestel uw gezichtsbescherming direct via Safetyfreaks.nl.
Meer informatie over gezichtsbescherming

Artikelen 1 tot 16 van 41 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 41 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bescherming voor iedere situatie

Bij tal van werkzaamheden heeft u beschermingsmiddelen nodig. Denk aan een beschermkap voor het lassen. Bij Safetyfreaks.nl kunt u een beschermkap kopen met speciaal veiligheidsglas van polycarbonaat. Gebruikt u liever een lasbril? Dan kan dat ook. Deze variant van Giss beschikt over een modern design en beschermt het gezicht uitstekend. Op het glas is een kraswerend laagje aangebracht en de lasbril is geleverd met een koordje. 

Verhoog de veiligheid met een gelaatsscherm

Doet u werkzaamheden binnen de bosbouw of als hovenier? Dan heeft u een gelaatsscherm nodig voor opspattingen van takken en dikke stukken hout. Zo voorkomt u dat er materiaal in uw ogen of gezicht komt. Het gelaatscherm van Giss is opklapbaar, ergonomisch, veilig en uiterst comfortabel. Voor het gelaatsscherm is RVS gaas gebruikt in combinatie met een bolvormig scherm. De hoofdband is van textiel en eenvoudig te verstellen.

Combineer eenvoudig met een vizier

Houdt u zich bezig met slijpwerk of polijstwerk? Dan kunt u eventueel voor een vizier voor op uw helm kiezen. Het Petzl Vizir Shadow vizier kunt u op een Vertex en Alveo helm plaatsen.

Bekijk al onze gezichts- en oogbescherming via deze pagina en bestel direct. Wilt u een reservevizier bestellen? Ook dat is mogelijk! Net als een briletuis of brilkoordjes voor uw veiligheidsbril.

Gezichtsbescherming kopen bij Safetyfreaks.nl

Weet u welke gezichts- of oogbescherming u nodig heeft? Dan kunt u uw beschermingsmiddelen direct bestellen. Meer weten over het beschermen van uw ogen of gezicht? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Gezichtsbescherming? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Gezichtsbescherming voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.