Safety Freaks materiaalkeuring


Materiaal aanmelden voor keuring

Goed dat je je materiaal wilt laten keuren. Hiermee voorkom je eventuele boetes. En gevaarlijke situaties worden hiermee ook verminderd.

Hieronder vind je de informatie die wij nodig hebben om de jaarlijkse keuring van je valbeveiliging te verzorgen. Houd rekening met een totale verwerkingstijd van ongeveer 2 weken, afhankelijk van de drukte. Kun je het materiaal niet zo lang missen? Geen probleem, dan maken we er een spoedkeuring van. De keuring is dan binnen drie werkdagen uitgevoerd. Omdat wij jou dan voorrang moeten geven op anderen, rekenen wij hiervoor €30,- spoedkosten per klimset.

Het adres dat je invult in het formulier wordt gebruikt als verzendadres waarnaar wij je materiaal retourneren. Indien we iets afkeuren, nemen we uiteraard even contact met je op om dit toe te lichten. Zodra de keuring volledig is afgerond, krijg je van ons bericht met een orderbevestiging en betaallink. Wanneer je de betaling hebt voldaan sturen we het materiaal naar je toe, tenzij je hebt aangegeven dat je het komt afhalen.

Heb je een probleem met verzenden? Neem dan contact met ons op: 040 - 780 5234 | info@stagefreaks.nl


Materiaalkeuring  | Safety Freaks