Wilt u iets ruilen of retourneren? Dat kan uiteraard, U heeft het recht als consument om binnen 14 dagen de bestelling te herroepen. Hiervoor gebruikt u het retourformulier dat met uw bestelling is meegeleverd of het Europese modelformulier (zie hiervoor het kopje Herroepingsrecht). Vul dit retourformulier volledig in en stuur het samen met de te retourneren/ruilen producten terug naar Safety Freaks.


Download hier uw retourformulier.

Zodra wij uw product(en) retour hebben ontvangen, sturen we u hiervan een bevestiging per e-mail. In geval van retourneren zal voor particulieren( consumenten) het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen na ontbinding worden teruggestort op uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om de te retourneren producten zelf langs te brengen bij onze winkel. We zien u immers altijd graag te Gulberg 43 in Nuenen. We kunnen dan samen onder het genot van een kop koffie de retour in orde maken en u kunt bijvoorbeeld direct een vervangend product uitzoeken. Of een andere variant van het product uitproberen (denk aan schoenen in een andere maat).

Let op: Controleer altijd eerst of uw product voldoet aan de retourvoorwaarden.
Let op:U dient de goederen zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

U kunt het pakket opsturen naar:
Safety Freaks
Gulberg 43
5674 TE Nuenen
Nederland

Retour vanuit het buitenland

U kunt natuurlijk ook iets retourneren vanuit het buitenland. U verstuurt de zending dan gewoon via een lokale pakketservice van uw keuze. De verzendkosten van de retourzending vanuit het buitenland zijn wel volledig voor uw rekening.