Gereedschap

Bezuinig nooit op gereedschap. Zo levert u beter werk in minder tijd. Goed voor uw klanten, uw portemonnee en uw welbevinden. Draag uw gereedschap gemakkelijk met u mee met een van onze holsters. En beveilig het met bv. een spiraalkabel.

Bekijk hieronder ons assortiment en maak een keuze uit de beste merken. Zo verhoogt u uw effectiviteit direct. Op deze pagina kunt u meer lezen over de aanschaf van gereedschap. Of vraag het aan onze specialisten.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Begin met een basisuitrusting

Sommige mensen verzamelen gereedschap. Niets mis mee. Bent u in de opbouwfase? Of wilt u iets veranderen? Zorg dan voor een goede basisset van kwaliteitsgereedschap. Die verdient zichzelf snel terug. Uw basisgereedschap moet natuurlijk naadloos aansluiten bij uw werk. Vervolgens breidt u uw collectie geleidelijk uit. Hebt u ineens iets nodig? Plaats dan hier uw bestelling en u hebt het de volgende dag in huis.


Werk met het juiste gereedschap

Even een opening maken met die robuuste schroevendraaier. Wie herkent dit niet? Maar het is wel een beproefd recept voor problemen en ongelukken. Bepaal liever vooraf welk gereedschap u nodig hebt voor een klus. Onze shop helpt u bij het maken van de juiste keuze.


Tip: een multitool kan een uitkomst zijn wanneer u een specialistisch stuk gereedschap niet bij de hand hebt.


Aandachtspunten bij het kiezen van gereedschap
 • Koop altijd goed gereedschap. Beter een goede tang dan twee matige. U verdient het snel terug;
 • Is het voor dagelijks of incidenteel gebruik?
 • Zorg dat u aan het werk gaat met gereedschap in de juiste maten. Anders gaan materiaal en gereedschap snel kapot;
 • Is het gereedschap genormeerd? Zo is er het keurmerk GS - Geprüfte Sicherheit. De aanduiding CE betekent dat het gereedschap dan aan Europese veiligheidsregels voldoet;
 • Er zijn aanduidingen voor de hardheid van metalen gereedschap. Hard is goed! HSS betekent gehard staal. Dit gaat langer mee dan WS, het gewone werktuigstaal;
 • Zijn de onderdelen vervangbaar? Sommige onderdelen slijten snel. Denk bv aan het driehoekje van een handschuurmachine.

Handige tips
 • Met een gereedschapshouder heeft u uw gereedschap altijd bij de hand;
 • Beveilig uw gereedschap met een van onze kabeltjes. Handig voor u en veilig voor uw collega’s als u bv. op een ladder of steiger staat;
 • Gebruik uw gereedschap alleen waar het voor bedoeld is. Anders veroorzaakt u schade aan materiaal en gereedschap;
 • Zorg dat u geen overmatige kracht gebruikt;
 • WD-40 multispray kan wonderen voor u doen. Dit middel beschermt, smeert, verwijdert roest en doet nog heel veel meer.

Het bewaren van uw gereedschap

Berg uw gereedschap overzichtelijk op. Bij Safety Freaks vindt u duurzame, multifunctionele Peli Cases, dekselinterieurs, gereedschapskisten, tassen en gereedschapsdragers.


Het is tijd voor (nog meer) goed gereedschap. Hebt u vragen? Vraag het aan onze specialisten of kom langs in onze winkel.