Hijsmaterialen

U heeft hijsmateriaal nodig voor allerlei verschillende klussen. Bij Safetyfreaks.nl kunt u uw hijsmateriaal direct bestellen. U vindt hier alles wat u nodig heeft!
Meer informatie over hijsmaterialen

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Hijsmateriaal kopen

Hijsmateriaal wilt u op een veilige en doeltreffende manier gebruiken. Kies daarom voor hijsmateriaal met de juiste NEN-normering en veiligheidsfactor. Bij Safetyfreaks.nl vindt u:

Rondstroppen

Rondstroppen worden gebruikt wanneer materialen als een ketting, staaldraad of touw beschadigingen kunnen veroorzaken aan de last die gehesen wordt. Rondstroppen zijn van geweven polyester en daardoor zeer stevig. U kunt rondstroppen in verschillende lengtes bestellen. Bekijk hier alle rondstroppen.

Softsteels

Als u een zware last gaat hijsen zijn softsteels uitermate geschikt om te gebruiken. Door de hoge kwaliteit van onze softsteels bent u verzekerd van voldoende draagkracht en kunt u er lang gebruik van maken. Bekijk hier alle softsteels.

Hijsbanden

Hijsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Daarnaast is er voor iedere werklast een bijpassende variant te vinden. Wanneer u de juiste hijsband gebruikt kan de belasting dan ook nooit te zwaar worden. Bekijk hier alle hijsbanden.

Hijskettingen

Hijskettingen worden van gehard en gelast staal gemaakt. Bij Safetyfreaks.nl vindt u verschillende lengtes en belastingen. Bekijk hier alle hijskettingen.

Steels

Met steels kunt u zware lasten hijsen. Steels zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en altijd van de hoogste kwaliteit. U kunt onze steels in uiteenlopende maten bestellen. Bekijk hier alle steels

Als u het juiste materiaal gevonden heeft kunt u direct bestellen.

Hijsmateriaal kopen bij Safetyfreaks.nl

U wilt alleen het beste van het beste. Wanneer u hijsmateriaal gebruikt is het belangrijk dat zowel de kwaliteit van het materiaal als het gebruiksgemak op het hoogste niveau ligt. Alleen op deze manier kunt u veilig en doeltreffend werken! Meer weten over hijsmateriaal? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Hijsmaterialen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Hijsmaterialen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.