Bouwhelmen

Als u een bouwhelm koopt is het belangrijk dat u voor de juiste variant kiest. De helm moet van het juiste materiaal gemaakt zijn, voldoende bescherming bieden en van het juiste formaat zijn. U kunt uw bouwhelm direct via Safetyfreaks.nl bestellen.
Meer informatie over bouwhelmen

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Altijd de juiste bouwhelm kopen

Bij Safetyfreaks.nl vindt u de volgende bouwhelmen:

De bouwhelm is een conventionele bouwhelm die u voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Deze bouwhelm beschermt u op een uitstekende manier tegen vallende voorwerpen, schokken en stoten. De bouwhelm wordt voornamelijk gebruikt door bouwbedrijven, binnen de industrie en voor openbare werken. Voor de ontwikkeling van deze bouwhelm is hoogwaardig polypropyleen gebruikt en de helm is UV-behandeld. U kunt de helm in het wit, blauw en geel kopen.

Deze bouwhelm is gemaakt van hoge kwaliteit ABS met regengoot en kan op een gemakkelijke manier met gehoorbescherming gecombineerd worden. De helm is daardoor geschikt voor alle omstandigheden. Daarnaast kan er gelaatsbescherming op deze bouwhelm worden aangesloten en is er gebruik gemaakt van een verstelbare kruinband voor optimaal comfort. Deze helm beschikt over een zonneklep en wordt in het zwart geleverd. De helm is te gebruiken wanneer u op hoogte werkt. 

Koop ook uw andere bescherming bij Safety Freaks

Naast een bouwhelm kunt u op bij Safetyfreaks.nl ook andere beschermingsmiddelen bestellen. Denk aan valbeveiliging voor wanneer u op hoogte werkt of gezichtsbescherming om uw ogen en gelaat te beschermen.

Wilt u een bouwhelm gebruiken voor werken op hoogte en heeft u daar nog geen ervaring mee? Volg dan een ‘Werken op hoogte’-cursus en leer meer over de geldende voorschriften en over veilig op hoogte werken. Er zijn zowel cursussen voor beginners als gevorderden!

Bouwhelm kopen bij Safetyfreaks.nl

Om uw hoofd goed te beschermen is het belangrijk om de juiste helm te kopen. Weet u niet welke helm u precies nodig heeft? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!