Dagcursus Veilig werken op hoogte bij Safetyfreaks

Veilig werken op hoogte is van groot belang. Safetyfreaks biedt daarom vanaf nu ook dagcursussen Werken op Hoogte. Voor deze cursussen werkt Safetyfreaks samen industriele specialisten in klimmen en hijsen.

Safetyfreaks biedt drie verschillende dagcursussen Werken op Hoogte: basis, gevorderden en reddingsklimmen. Ideaal om de veiligheid en werkefficiëntie van uw medewerkers te vergroten! De deelnemers leren alles over materiaal, methodes, wetgeving, krachten en knopen. De dag bestaat uit een ochtend theorie en een middag praktijkopdrachten. Per cursusdag zijn er maximaal zes deelnemers. Hierdoor is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.
 

Werken op Hoogte – basis
De dagcursus Werken op Hoogte - basis omvat de basics voor iedereen die gaat werken op hoogte, of dat nu in de evenementenbranche, off-shore, steigerbouw, bosbouw of nog anders is. Het geleerde is direct toe te passen in de praktijk. Deelnemers krijgen instructies en oefeningen over veiligheid (de eisen, wat kunt u zelf doen) en over het materiaal.
 

Werken op Hoogte – gevorderden

De dagcursus Werken op Hoogte - gevorderden is gericht op professionals die al ervaring hebben met werken op hoogte en deze kennis willen verbreden/verdiepen. We gaan onder meer in op werken op hoogte, overspanningen, outriggers en torens.
 

Werken op Hoogte – redding

Hoe gaat een redding op hoogte in zijn werk? Hoe redt u een ander? Hoe redt u uzelf? Dat zijn de belangrijkste thema’s tijdens de dagcursus Werken op Hoogte - redding. Deze cursus is zeer geschikt voor ervaren professionals die werken op hoogte. De cursus tilt de bestaande kennis en de veiligheid op een hoger niveau.