Safetyfreaks komt met een nieuwe lijn: Safe Up. Safe Up producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met als doel: 100% comfortabel en veilig werken.

Safe Up-riem met houders

Er is tegenwoordig veel aandacht voor de veiligheid en het welbevinden van de werknemer op de werkplek. Wanneer er iets misgaat, is de werkgever aansprakelijk voor de gevolgen. Kleine oorzaken kunnen grote gevolgen hebben. Wat als er bijvoorbeeld een stuk gereedschap naar beneden valt? Gereedschap wordt vaak in een houder aan de riem gedragen. Tijdens het werken in verschillende posities kan deze verschuiven. Wanneer u dit meemaakt, probeert u er waarschijnlijk niet te veel aandacht aan te besteden. U vindt de houder op de tast en bent verder gefocust op het werk. U heeft nog nooit gereedschap laten vallen.

Safetyfreaks vindt dit niet goed genoeg. We willen graag dat mensen zo comfortabel mogelijk en 100% veilig werken op hoogte. Safe Up-producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zijn ergonomisch, duurzaam en zeer fraai uitgevoerd. Zodat u veilig en met plezier kunt werken.
 

Safe Up multiriem

Multiriem

De basis van de leren Safe-Up set op deze pagina is de multiriem. De multiriem heeft gaatjes over de gehele lengte zodat hij altijd past en goed aansluit op het lichaam. Houders van Safe Up worden niet alleen over de multiriem geschoven, maar ook aan de gaatjes bevestigd. Hierdoor kunnen de houders niet schuiven. Aan de multiriem kunnen de volgende Safe Up-artikelen bevestigd worden: hamerhouder, ratelhouder, waterpashouder en spietas.

De riem is leverbaar in vier lengtes:

  • 76 t/m 95 cm
  • 87 t/m 105 cm
  • 97 t/m 115 cm
  • 109 t/m 127 cm

Houders

De houders die aan de riem bevestigd kunnen worden zijn bijzonder mooi en duurzaam uitgevoerd. Ze hebben links en rechts een strap met een gaatje. Deze straps zitten aan de binnenkant van de riem wanneer houder over de riem is geschoven. Met behulp van pin en ring wordt de houder op de riem verankerd, zodat de houder onmogelijk kan verschuiven. Het gereedschap kan met een speciaal krulsnoer aan de riem worden bevestigd. Hiermee is het gereedschap beveiligd tegen vallen.

We durven gerust te stellen dat Safe Up-producten uniek zijn in de markt door hun perfect doordachte en ergonomische ontwerp, duurzaamheid en detaillering. Daarbij zijn de producten laag geprijst. Op deze wijze hopen we een bijdrage te leveren aan een prettige en veilige werkomgeving.

 

Ratelhouder

Safe Up ratelhouder
Ratelhouder
Safe Up ratelhouder achterkant detail
Detail achterkant
Safe Up ratelhouder aan multiriem
Verankerd aan riem plus valbeveiliging voor de ratel

 

Hamerhouder

Safe Up hamerhouder
Hamerhouder
Safe Up hamerhouder achterkant detail
Achterkant hamerhouder
Safe Up hamerhouder aan multiriem
Verankerd aan riem plus valbeveiliging voor de hamer

 

Spietas / waterpashouder

Safe Up spietas
Spietas
Safe Up spietas detail
Detail spietas
Safe Up Waterpashouder
Waterpashouder