Branches

Kies de juiste producten voor uw branche

In allerlei branches wordt gewerkt op hoogte. Geldt dat ook voor uw branche? Dan hebt u valbeveiliging en andere producten nodig. Maar wat zijn de beste producten voor uw branche? Safety Freaks maakt die keuze gemakkelijk voor u. Voor elke branche hebben we het juiste assortiment.

We stellen ook complete sets voor u samen. Dan hoeft u geen producten bij elkaar te zoeken. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel producten die bij uw werk passen. Meer weten? Lees dan verder op deze pagina. Of vraag het aan onze specialisten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Werken op hoogte in uw branche

In elke branche waar gewerkt wordt op hoogte krijgt u te maken met:

  • Valbeveiliging;
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM);
  • Kleding;
  • Gereedschap;
  • Transport.

Valbeveiliging

Het is van belang om vooraf te bepalen wat belangrijk is voor uw werk. Zo kunt u bv. op een hoogwerker toe met een eenvoudig valharnas. Maar als u hangend wilt werken, dan is een comfortabele klimgordel een must. Uw harnas moet dan ook geschikt zijn voor werkpositionering. Werkt u bv. in de bosbouw? Met een specifieke uitrusting beweegt u gemakkelijk in bomen.


Persoonlijke beschermingsmiddelen

Voor uw werk kan een bepaalde bescherming noodzakelijk zijn. Denk aan een veiligheidsbril of gehoorbescherming. Kies dan het juiste type PBM. Wanneer u op hoogte werkt, is bv. een lichte geventileerde veiligheidshelm een fijne optie. Maar bij een hoogspanningsmast hebt u een dichte helm nodig.


Kleding

Nat, droog, warm of koud: kies de juiste werkkleding voor uw beroep. Kleding kan ook genormeerd zijn tegen specifieke risico’s, zoals vuur en elektriciteit. Moet u veel knielen? Kies dan een laag model werkschoen of werksneakers.


Gereedschap

Elk beroep heeft zo zijn gereedschappen. Zorg dat u beschikt over een basisset van goed gereedschap.


Transport

Maak gebruik van onze cases, transporttassen, pouches, materiaaldragers en holsters. Kijk ook naar de materiaaldragers op een klimgordel. Zo hebt u uw gereedschap en materiaal altijd bij de hand. Op een veilige manier.


De beste producten voor uw branche

Bestel uw product nu online en ontvang het de volgende dag. Mist u iets of hebt u vragen? Onze specialisten helpen u graag.