Camp tijdelijke leeflijn 30 meter

Werken op hoogte brengt valgevaar met zich mee. Om de risico’s te beperken heeft u een leeflijn nodig waarmee u uzelf kunt zekeren. Deze Camp Safety leeflijn is 18 meter en geschikt voor tijdelijk gebruik. De leeflijn is gemaakt van duurzaam polyester en uitvoerig getest. U kunt deze leeflijn direct bestellen via Safetyfreaks.nl.
SKU
HI-109501
Excl. BTW € 121,00
Morgen geleverd
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 8005436065830
Merk Camp
MPN part nummer 109501
kleur rood
Europese normering EN 795
Keuring iedere: 12 maanden
Lengte 30 m
Type leeflijn (I / Y) I

Werk veiliger met de tijdelijke leeflijn

Deze leeflijn is eenvoudig te bevestigen en kan gemakkelijk versteld worden. De leeflijn is geschikt voor werkzaamheden op evenementen, op daken, de reiniging van gevels en in de bouw. De verstelbaarheid van deze leeflijn zit tussen de 5 en 30 meter. U kunt deze valbeveiligingslijn tegelijk met twee personen of alleen gebruiken. De leeflijn bestaat uit een stalen ratelband, twee polyamide bandlussen, twee stalen karabiners en een transporttas. De transporttas is prettig wanneer u van locatie naar locatie reist! Zo is uw leeflijn altijd veilig opgeborgen.

Gecertificeerde leeflijn van Safety Freaks

De leeflijn beschikt over de NEN-EN 795-certificering die geldt voor persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen. Om deze certificering te krijgen moet aan allerlei eisen worden voldaan en daar gaan tevens ook strenge proeven mee gepaard. Alles om het veilige gebruik van de leeflijn te garanderen.

Naast deze leeflijn kunt u terecht voor nog meer verschillende veiligheidslijnen bij Safetyfreaks.nl. Kies uit Y-leeflijnen, I-leeflijnen, instelbare leeflijnen, valblokken en shock absorbers om een val mee te breken.

Tijdelijke leeflijn voor valbeveiliging kopen bij Safetyfreaks.nl

U kunt deze leeflijn direct bestellen. Zoekt u eventueel naar een bijpassende klimgordel of een complete set voor valbeveiliging? Ook daar kunt u bij Safetyfreaks.nl voor terecht. Wilt u meer weten over deze leeflijn of één van onze andere hulpmiddelen voor uw veiligheid en comfort? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camp tijdelijke leeflijn 30 meter
Uw waardering