Voss Stootpet blauw OP=OP

-33%

CE 0158 Goedgekeurde stootpet of veiligheidspet, baseball cap, honkbalpet uitstraling is comfortabeler en veel moderner dan een bouwhelm. Met ventilatiegaten uitgevoerde veiligheidsbaseballcap is te gebruiken bij situaties waarbij u zich kunt stoten. Een bouwhelm is daarentegen bedoeld om iets vallends op te kunnen vangen.

SKU
ES-100784-bl
Excl. BTW € 15,00 Excl. BTW € 10,00
Op voorraad
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Safety Freaks
MPN 932853
Garantie Fabrieksgarantie
kleur blauw
Europese normering EN 812

Voorkom direct stootgevaar

Deze stootpet is geschikt voor werksituaties waar industriële veiligheidshelmen niet benodigd zijn. Toch kan er in dat geval stootgevaar zijn. Je kunt daardoor ernstige schade aan het hoofd oplopen. De schaal van deze stootpet maakt het mogelijk om dit soort klappen op te vangen. De stootpet ziet eruit als een moderne honkbalpet en beschikt over ventilatiegaten tegen transpiratie. In tegenstelling tot een veiligheidshelm werkt dit een stuk comfortabeler. Zeker wanneer je langdurig met een bouwhelm werkt kan de helm zwaar en ongemakkelijk gaan voelen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Heb je een klimhelm of bouwhelm nodig? Ook voor deze beschermingsmiddelen kun je bij Safetyfreaks terecht. Je kunt naast deze blauwe stootpet ook kiezen voor een zwarte stootpet. Tevens vind je bij Safetyfreaks een aantrekkelijke stootpet van Giss. De stootpet is met een handige klittenbandsluiting vast te maken en is net als alle andere stootpetten niet te gebruiken als industriële veiligheidshelm. Afhankelijk van jouw werksituatie heb je een stootpet, veiligheidshelm of klimhelm nodig.

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voss Stootpet blauw OP=OP
Uw waardering
Alternatieven