Kendal

Kendal is een bedrijf dat gehoorbeschermers produceert. De gehoorbescherming van Kendal is samen te vatten in betrouwbaarheid, continuïteit en flexibiliteit. De producten van Kendal bestaan voor een groot deel uit gehoorbeschermers, zwemstukjes en slaapstukjes. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Kendal producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.
Meer informatie over kendal

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Kendal bestaat sinds 1993 als een ISO gecertificeerd handtechnisch laboratorium. In 2008 is het bedrijf gaan uitbreiden. De successen van Kendal gehoorbescherming zijn samen te vatten als Kwalitatief, flexibel, betrouwbaar en continuïteit.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Kendal? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Kendal voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.