Over Safety Freaks

Safety Freaks is hét platform voor persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en gebruiksartikelen voor elke branche. Wij leveren dagelijks aan organisaties in bos-, steiger- en mastenbouw, offshore, dakwerk, evenementenbranche etc. Safety Freaks levert een bijdrage aan veilig werken met:

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring, denken graag met u mee en geven u altijd passend advies. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de door u aangeschafte artikelen goed op elkaar zijn afgestemd en geschikt zijn voor uw werksituatie.

Assortiment
Op basis van kennis en ervaring binnen de industrie heeft Safety Freaks een uitgebreid assortiment samengesteld, dat bestaat uit onmisbare en handige artikelen voor veilig en prettig werken. Wij leveren duizenden artikelen voor diverse branches zoals werkkleding, gehoor- en gezichtsbescherming, gereedschap, valbeveiliging en nog veel meer. Mist u iets in ons assortiment?  Laat het ons weten, wij helpen u graag.

We informeren onze klanten graag over ons assortiment en gaan nét een stapje verder om de klant perfect van dienst te zijn.

Wij staan voor:

  • een groot assortiment met producten van hoge kwaliteit;
  • persoonlijk advies;
  • snel, efficiënt en flexibel leveren;
  • een uitstekende service.

Kennis en vaardigheden
Wij vergroten uw kennis en vaardigheden met cursussen op diverse niveaus. Op deze website vindt u verder uitgebreide informatie over werken op hoogte en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Innovatie
Safety Freaks loopt voorop bij nieuwe (internet)ontwikkelingen, assortimentssamenstellingen en service. Onze medewerkers zijn altijd op zoek naar innovaties die de kwaliteit van onze producten, bedrijfsprocessen en dienstverlening verbeteren. Wij verrassen onze klanten graag. Dat is de kracht van Safety Freaks!

Actueel
Safety Freaks is als online groothandel scherp en gedreven. We houden onze omgeving goed in de gaten en spelen direct in op marktontwikkelingen en actuele gebeurtenissen. Daarbij spant iedereen zich in om samen goede resultaten te behalen. Wanneer nodig schakelen onze medewerkers zonder moeite een tandje bij. We weten tenslotte waarvoor we het doen; we doen het voor u!

Visie

Safety Freaks wil situaties beter werkbaar en veiliger maken. Dit doen we door passie voor techniek, innovatie en daadkracht. ‘Nee’ is bij ons geen antwoord, maar een mogelijkheid om mee te denken met onze klanten en verder te ontwikkelen in de markt.

Uw veiligheid is ons motto!