Gehoorbescherming op maat

U wilt als drummer, muzikant, geluidstechnicus of dj uw oren beschermen tegen gehoorschade, maar ook niets missen? Dan biedt gehoorbescherming met een speciale filter de oplossing. U bent goed beschermd tegen het lawaai, maar tegelijkertijd kunt u het omgevingsgeluid duidelijk horen. Zowel voor in de muziek als in de industrie en bouw is dit wenselijk. Bij Safety Freaks vindt u gehoorbescherming op maat voor iedere branche, volledig toegespitst op de persoonlijke wensen van de gebruiker.

Op zoek naar gehoorbescherming op maat? Bekijk ons assortiment en bestel direct online.

Meer informatie over gehoorbescherming op maat

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Gehoorbeschadiging voorkomen? Kies voor gehoorbescherming op maat

Werkt u in een omgeving met veel lawaai? Dan is het werken met gehoorbescherming noodzakelijk om gehoorbeschadiging te voorkomen. Het is natuurlijk wel fijn als u uw collega’s nog kunt verstaan. Bij de gehoorbescherming van Safety Freaks is dit het geval. Of u nu in de muziek, industrie of bouw werkt, het dragen van gehoorbescherming is ontzettend belangrijk.

Bij Safety Freaks laat u eenvoudig uw oordoppen aanmeten bij een locatie in de buurt. Na deze meting worden uw oordoppen gemaakt en zijn ze direct klaar voor gebruik. Er zijn verschillende filters en dempingswaarden mogelijk en u kiest uw eigen specificaties.

Gehoorbescherming voor iedere situatie

Ook oordoppen voor op reis of wanneer u beter wilt slapen laat u eenvoudig aanmeten bij Safety Freaks. Zo rust u op een prettige manier uit zonder gestoord te worden. Naast oordoppen leveren wij ook reinigingssets en andere accessoires voor geluidsdemping. Wilt u uw portofoon aansluiten op uw gehoorbescherming? Deze Kendal portofoonaansluiting maakt het mogelijk om ook in een gehorige omgeving te communiceren.

Eenvoudig gehoorbescherming kopen op Safetyfreaks.nl

Gehoorbescherming en accessoires bestelt u direct via onze webshop. Na uw bestelling nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0)40 780 52 32 of stuur een e-mail naar info@safetyfreaks.nl. Wij helpen u graag!