Peli Ontvochtiger / Vochtvreter

Ontvochtigingsdoosje geschikt voor alle Peli™ cases. Wanneer de korrels geen vocht meer vast kunnen houden in de Peli™can case, veranderen zij van kleur.

  • Silca Gel
  • Herbruikbaar
  • Kleurcodering
SKU
LC-1500-500-000E
Excl. BTW € 18,06
Op voorraad
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 0019428019716
MPN 1500-500-000E
Merk Peli Case
kleur zilver

Een ontvochtigingsdoosje voor de Peli™can cases. Dankzij de silica gel vocht-absorberende korrels met kleurcodering blijft de luchtvochtigheid in uw Peli™ case minimaal. Wanneer de korrels geen vocht meer kunnen vasthouden veranderen zij van blauw naar roze. De korrels kunnen in de oven gelegd worden om te drogen. Om de silica korrels te drogen plaats deze in de oven op 150 graden voor 3 uur. Deze ontvochtiger is ideaal om de lucht in uw Peli™ koffer droog te houden en daarmee uw apparatuur te beschermen tegen vocht.

 

De ontvochtiger is niet geschikt voor het drogen van de lucht wanneer er regenvocht of zweetvocht in het materiaal zit. Wanneer dit het geval is, dient u uw materiaal eerst te laten drogen alvorens het in uw Peli™ case te stoppen. Indien u uw materiaal niet laat drogen loopt u het risico dat uw materiaal gaat stikken/beschimmelen.


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
Uw waardering