Petzl Alveo Vent Helm

Wanneer u op hoogte werkt is het prettig als u zo licht mogelijk bent. Deze klimhelm van Petzl is lichtgewicht en uitermate geschikt voor werken op hoogte en reddingen. Doordat deze klimhelm universeel is past iedereen deze helm. U kunt de helm direct kopen bij Safety Freaks. Deze klimhelm is direct te bestellen in het wit, geel of rood.

SKU
APT-A20VYA-CP
(Incl. BTW) € 76,84
€ 63,50 (Excl. BTW)
2 tot 4 werkdagen
Specificaties
Merk Petzl
Garantie fabrieksgarantie
helm serie Petzl Alveo
Keuring iedere: 12 maanden
Geventileerd Nee
Beschermt tegen elektriciteit Nee
Bekijk alle specificaties

Omschrijving Petzl Alveo Vent Helm

Eigenschappen van de Petzl Alveo Vent Helm

Deze lichtgewicht klimhelm valt direct op! Zo is de helm compact, comfortabel en ventileert deze uitstekend. Dat heeft te maken met de ventilatie-openingen waarvan gebruik is gemaakt. Aan de binnenkant van deze klimhelm is polystreen aangebracht en is een hoofdbank van nylon gebruikt. U kunt deze klimhelm daardoor op een eenvoudige manier afstellen door middel van de twee instelwieltjes aan de zijkant van de helm. Ook wanneer u handschoenen draagt kunt u deze klimhelm op een eenvoudige manier instellen.

Voor optimale veiligheid

Door de stevige kinband is de kans klein dat u deze klimhelm verliest wanneer u valt of het hoofd stoot. De manier waarop deze klimhelm is vormgegeven maakt het eenvoudig om gehoorbeschermers te dragen en eventueel kunnen er ook Pixa hoofdlampen in combinatie met de helm worden gebruikt. Deze klimhelm van Petzl voldoet aan de EN 12492-normering.

Vind altijd de beste klimhelm

Bij Safety Freaks vindt u een breed assortiment aan verschillende klimhelmen. Omdat het belangrijk is om de juiste klimhelm te kiezen moet hier goed over na worden gedacht. Zo kan de veiligheid en het comfort op ieder moment gewaarborgd worden. Denk daarom goed na over de manier waarop u uw klimhelm gaat gebruiken en kies op basis daarvan de juiste variant. Daarnaast vindt u handige combinaties als een klimhelm met hoofdlamp van Petzl. De Petzl Vertex Best Duo Led 14 is een klimhelm in combinatie met een bijpassende hoofdlamp. Ideaal wanneer u in het donker of in een tunnel werkt.

Klimhelm kopen bij Safety Freaks

Wilt u de Petzl Alveo Vent Helm kopen? Dan kunt u deze direct bestellen via Safetyfreaks.nl. Wilt u meer weten over de Petzl Alveo Vent Helm of over onze andere klimhelmen? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Petzl Alveo Vent Helm
Uw waardering

Beoordeeld met 8.8 / 10 - Gebaseerd op 121 reviews

Combineer Bespaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!