Stageplaats Transport en Logistiek

Stageplaats: Transport & Logistiek m/v
Niveau : MBO
Locatie : Esp 252 te Eindhoven

Bedrijfsprofiel
Safetyfreaks is hét platform voor persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en gebruiksartikelen voor elke branche. Wij leveren dagelijks aan diverse organisaties in bos- en steigerbouw, offshore, dakwerk, evenementenbranche etc.

Visie
Safetyfreaks is opgericht in 2010 met als doel om werksituaties in allerlei branches beter werkbaar en veiliger te maken, door het leveren van kwalitatief hoogwaardige artikelen. Binnen ons bedrijf staan service, kwaliteit, snelheid en efficiency voorop. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier binnen de industrie en leveren we dagelijks uiteenlopende artikelen aan organisaties in verschillende branches.

Op basis van kennis en ervaring binnen de industrie heeft Safetyfreaks een uitgebreid assortiment samengesteld, dat bestaat uit onmisbare en handige artikelen voor veilig werken binnen de diverse branches. Wij leveren duizenden artikelen zoals werkkleding, bescherming, gereedschap, valbeveiliging etc. We informeren onze klanten graag over ons assortiment en gaan nét een stapje verder om de klant perfect van dienst te zijn.

Functieomschrijving
Ben jij leergierig ingesteld, heb je affiniteit met logistiek en techniek en houd je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je leert om je eigen capaciteiten zoveel mogelijk in te zetten, zo goed mogelijk op eigen benen te staan en zelfstandig te kunnen werken. Je komt te werken in een creatieve, uitdagende en afwisselende werkomgeving.

Je houdt je bezig met het verzendklaar maken van verkooporders waarbij je ook het transport organiseert. Je neemt goederen in ontvangst en controleert deze, helpt bij de inventarisatie en vult de voorraad aan. Je verricht allround werkzaamheden met betrekking tot magazijn en winkel en houdt deze netjes en representatief.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende, zelfstandige functie komen we graag in aanraking met kandidaten uit de omgeving Eindhoven met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Kennis van Exact is een pré;
  • Kennis van Magento is een pré;
  • Prestatiegericht en initiatiefrijk;
  • Communicatief en verantwoordelijk;
  • Representatief;
  • Gezellig en professioneel in de omgang.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een prettige en professionele stageomgeving, waarin ruimte is voor creativiteit en doorgroeimogelijkheden.  Je werkt in een organisatie met een informele cultuur en korte communicatielijnen. Het betreft een afwisselende en uitdagende functie met uitzicht op een dienstverband.
Geïnteresseerd en/of vragen? Neem dan contact met ons op.