Safetyfreaks is lid van Thuiswinkel.org

lid van thuiswinkel waarborgWij als Safetyfreaks zijn erg trots op het feit dat we lid zijn van thuiswinkel.org en daarmee het Thuiswinkel waarborg logo mogen voeren. Hiermee sluiten we ons aan bij de grote, betrouwbare en klantvrienlijke webshops in Nederland.

Wat betekent het voor mij als klant?

Naast het feit dat de certificering een bepaald vertrouwen geeft aan onze klant, zijn er een aantal factoren waarop Safetyfreaks getoetst is alvorens zei deze certificering hebben verkregen. Deze factoren bepalen in zeker mate dat Safetyfreaks gegarandeerd een bepaalde service kan verlenen die aansluit bij de Nederlandse wetgeving en de wens van de consument. Dit zijn de belangrijkste zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg voor consumenten:

  • Financiële stabiliteit: Ieder jaar word een financiële check uitgevoerd, hierbij wordt gekeken of Safetyfreaks financieel gezond genoeg is om aan de verplichtingen te voldoen.
  • Duidelijkheid over kosten: Bijkomende kosten zoals verzendkosten en betaalkosten worden voorafgaand aan het bestelproces bekend gemaakt.
  • Betaalmethode: Safetyfreaks maakt het mogelijk om minimaal 50% van je aankoopbedrag achteraf of bij levering te kunnen betalen. 
  • 14 dagen bedenktijd: U krijgt een minimale bedenktijd van 14 dagen, waarbinnen u zonder opgave van reden van de koop mag afzien.
  • Garantie via de webwinkel: Safetyfreaks biedt u altijd een passende garantie en bieden u daarmee ook mogelijkheden tot herstel/vervanging of teruggaaf van uw aankoopbedrag.
  • Klachtenbemiddeling: Bij klachten krijgt u altijd binnen maximaal 14 dagen een reactie van. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met de oplossing of afhandeling? Dan biedt Thuiswinkel.org onafhankelijke klachtenbemiddeling.
  • Privacy: Safetyfreaks zal u goed en transparant inlichten over welke gegevens verkregen worden en hoe / waarvoor deze gebruikt worden.
  • E-mail: Uw e-mail adres zal alleen gebruikt worden voor commerciële mails gebruikt als u daar vooraf mee ingestemd hebt. Ook is er in die mails een mogelijk om u ervoor af te melden.
  • Veiligheid: Wanneer u  uw persoonlijke gegevens verstrekt of een betaling doet op Safetyfreaks dan gebeurd dit via een beveiligde verbinding, zodat uw gegevens zo optimaal mogelijk worden beveiligd.

Om het certificaat van Safetyfreaks te bekijken klik hier. En voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Thuiswinkel.org