Vacature commerciële Safety Specialist

Plaatsing datum: 13-09-2021

Heb jij een passie voor veiligheid? Adviseer jij andere hier het liefst iedere dag over? Heb jij werkervaring in dit vakgebied en heb jij goede commerciële vaardigheden? Ben je daarnaast ondernemend en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Kortom: bij jij een uitstekende verkoper met vergaande kennis over alles wat veiligheid betreft? Top! Dan komen wij graag met jou in contact!

Safetyfreaks is dé leverancier op het gebied van veiligheidsproducten en wij zijn op zoek naar een Commerciële Safety Specialist. Safetyfreaks is actief op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, leveren, onderhouden en keuren veiligheidsproducten. Wij vinden het hierbij belangrijk dat onze klanten álles weten over de producten én hoe zij deze correct toepassen en gebruiken. Onze doelstelling? Veiligheid modieus en sexy maken! Van werkkleding tot valbeveiliging, werkschoenen, helmen, gehoorbescherming, gereedschappen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen: you name it, zij hebben het!

Safetyfreaks werkt veelal samen met bedrijven en freelancers die werkzaam zijn in de bouw en industrie. Doordat wij onze webshop combineren met een winkel weten we een hele brede doelgroep te bedienen! In Nuenen, onder de rook van Eindhoven zijn wij te vinden!

Kom jij ons team vol vakbekwame enthousiastelingen versterken? Lees snel verder!

 

Je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je hebt vanuit de webshop evenals de winkel een adviserende rol naar de klanten van het bedrijf. Je adviseert hen op een vakinhoudelijke manier bij de aanschaf van bijvoorbeeld werkschoenen of een complete klimuitrusting;
 • Je bent verantwoordelijk voor het bel- en mailverkeer van het bedrijf. Denk hierbij aan binnenkomende vraagstukken omtrent producten en/of bestellingen van de klanten van het bedrijf;
 • Je verricht zo nu en dan wat kleinere werkzaamheden ten behoeve van jezelf en je collega’s; je bent immers een team en werkt graag samen!

 

We vragen van je:

 • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken, evenals in teamverband;
 • Je hebt een nette en goede communicatie naar de klanten toe; een hoge klanttevredenheid is bij jou prioriteit;
 • Je hebt vergaande kennis op het gebied van veiligheid;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent representatief en flexibel: je vindt het niet erg om eventueel ook op zaterdag te werken;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de E-tail of Retail; dit is een pré!

 

Wij bieden je:

 • Een super leuke, gezellige werksfeer in een klein, jong maar vooral gedreven team;
 • Een goed, marktconform salaris met 21 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om jezelf door en door te ontwikkelen; doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn er voldoende.

 

Dienstverband:
40 uur per week

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Dit kan doormiddel van het opsturen van je CV en motivatie naar info@safetyfreaks.nl onder vermelding van ‘Commerciële Safety Specialist’ of via het contact formulier.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.