Onze levertijden in de vakantie

Op tijd bestellen

Safetyfreaks houdt altijd een grote voorraad aan om u als klant snel te kunnen helpen. We weten uit ervaring dat onze klanten hun bestelling vaak per direct nodig hebben. We doen er dan ook alles aan om dat mogelijk te maken. Nu de vakantietijd voor de deur staat, adviseren wij u om tijdig te bestellen.

Binnenkort gaat een groot deel van Nederland massaal op vakantie. Veel van onze klanten hebben juist dan spullen nodig. Misschien werkt u in de evenementenbranche, waar het juist dan hoogseizoen is. Of u wilt klussen, thuis of bij anderen. Of misschien heeft u klimartikelen of Meindl-schoenen nodig voor uw vakantie.

Mogelijk iets langere levertijden bij bepaalde merken
Bepaalde leveranciers kunnen in de vakantietijd een tijdje gesloten zijn. Dat betekent dat onze voorraden slinken. Sommige artikelen gaan in het hoogseizoen aan de lopende band over de toonbank, terwijl de fabrikant sluit of op een laag pitje draait.

Ook al doet Safetyfreaks zijn best om de voorraden op peil te houden, we zijn uiteindelijk toch afhankelijk van onze leveranciers. We willen natuurlijk voorkomen dat we klanten moeten teleurstellen. Daarom geven we hier duidelijkheid over mogelijke vertragingen bij verschillende merken in de vakantieperiode.

MerkPeriode 2016Activiteit
Camp Safety Augustus Levering kan vertraagd zijn
Fallsafe 8 t/m 23 augustus Gesloten
Kask 8 t/m 19 augustus Gesloten
Kendal 1 t/m 21 augustus Gesloten
Kong Augustus Gesloten
Meindl 1 t/m 21 augustus Gesloten
Nanuk 18 juli t/m 28 juli Levering kan een dag vertraagd zijn
Rock Empire Augustus Gesloten
Slide Kick 18 juli t/m 7 augustus Gesloten
Tendon 8 t/m 31 juli Gesloten