Safetyfreaks op zaterdagen geopend

Safetyfreaks open op zaterdagen

Het zijn weer drukke tijden voor veel werknemers en zzp'ers in bijvoorbeeld de steigerbouw, bosbouw, dakbedekking etc. Met het mooie weer ontbreekt het niet aan opdrachten van particulieren en bedrijven. Direct of indirect zijn daarbij veel engineers, geluidstechnici en allerlei freelancers bij betrokken. Het is dan van belang dat u snel over de juiste spullen kunt beschikken.

Niet alleen is er momenteel genoeg werk te doen, het moet ook snel af. Veel zzp'ers moeten voor de bouwvak bepaalde projecten af hebben. Andere projecten lopen tijdens de bouwvak gewoon door. En spullen bestellen kost tijd. U kunt ze direct aanschaffen in de showroom, maar reizen gaat ten koste van uw werktijd. Het zou dan handig zijn wanneer u dit op zaterdagen kon afhandelen, dachten we bij Safetyfreaks.

Van juni t/m september
Ook mensen die op vakantie gaan komen juist nu bij Safetyfreaks langs. Bijvoorbeeld voor goede schoenen, multifunctionele tools of klimartikelen. Ook voor Safetyfreaks zijn het dus drukke tijden. Daarom zijn wij van juni t/m september op zaterdagen geopend, om u zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen helpen. In deze periode handelt ons magazijn ook op zaterdagen bestellingen af en is de showroom geopend.

Onze openingstijden op zaterdagen: 10.00 uur – 16.00 uur.

Kom langs en probeer uit
Veel van onze klanten wachten hun bestelling niet thuis af, maar komen deze ophalen bij Safetyfreaks. Door het persoonlijk contact hoort men toch weer nieuwe dingen. In de grote showroom kan men van alles bekijken en uitproberen. En niet alleen in de showroom: in onze speciale klimhal kunt u klimartikelen passen en testen. Wilt u meer dan uitproberen? U kunt zich dan, alleen of met een groep, aanmelden voor een van onze klimcursussen.

Gehoorbescherming op maat aanmeten
Werken op de bouwplaats, zomerfestivals, motorrijden: zomerherrie is er genoeg. Of u nu als recreant of beroepsmatig met herrie te maken krijgt: gehoorbescherming is een must!

Gehoorbescherming op maat is momenteel zeer populair. Ook op zaterdagen kunt u deze bij ons laten aanmeten. Voor het aanmeten van gehoorbescherming is altijd een afspraak nodig! We hebben gehoorbescherming met diverse filters, zoals tegen harde muziek en lawaai uit de licht industrie. Gaat u op vakantie met de motor? Ook daarvoor hebben we een filter. Spraakgeluiden worden gewoon doorgelaten.

We zien u graag bij Safetyfreaks
Altijd aan het werk en alleen vrij in het weekend? De perfecte gelegenheid om Safetyfreaks dit seizoen eens te bezoeken op een zaterdag!