Rope Access Sets

Ons assortiment Rope Acces sets in de vorm van valgordels met equipment bestaat uit verschillende producten van Petzl en Safetyfreaks. De sets zijn samengesteld voor deze werkzaamheden en komen daarmee perfect tot hun recht. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Meer informatie over rope access sets

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Welke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor u verplicht zijn is afhankelijk van uw functie en werkzaamheden tijdens het werken op hoogte.
Wij adviseren u om in elk geval gebruik te maken van werkschoenen en veiligheidshelmen.

Gehoorbescherming is iets waar tegenwoordig ook steeds meer aandacht aan besteed wordt, hierin heeft Safetyfreaks erg veel verschillende artikelen. Daarnaast is het belangrijk om tijdens rope access altijd valbeveiliging te dragen op hoogte, dit is voor uw eigen persoonlijke veiligheid.

Onder persoonlijke beschermingsmiddelen vallen: Valbeveiliging, Veiligheidsschoenen, Beschermende kleding, Veiligheidshelmen, Handbescherming en Gehoorbescherming

Wie is verantwoordelijk voor uw PBM's?
Zowel de werkgever als de werknemer worden per wet geacht te zorgen voor het voorzien in en dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Van de werkgever wordt verwacht dat deze zorg draagt voor goede arbeidsomstandigheden. In eerste instantie wil dat zeggen dat de risico's zoveel mogelijk bij de bron bestreden moeten worden en daarop passende maatregelen getroffen worden. Wanneer dit overigens niet voldoende is voor de veiligheid wordt verwacht dat de werkgever persoonlijke beschermingsmiddelen verstrekt aan de werknemers.

De werknemer is verplicht:
-De (verstrekte) PBM's te dragen en gebruiken.
-Deel te nemen aan instructies en voorlichtingen.
-De PBM's op de juiste manier te bewaren, onderhouden en vervoeren.

De werkgever is verplicht:
-PBM's te verstrekken (gratis) aan de werknemers.
-Instructies en voorlichtingen (laten) geven over het gebruik en onderhoud van PBM's.
-Aan te geven hoe, waar en wanneer de persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt dienen te worden.
-Toezicht te houden op het juiste gebruik.
-Afspraken te maken en communiceren met de werknemers over onderhoud en vervanging.

Wetten en regelgevingen omtrent PBM's zijn te vinden in: Arbowet: -Artikel 5, Artikel 6, Artikel 11. Arbobesluit: -Artikelen 8.1, 8.2 & 8.3.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Rope Access Sets? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Rope Access Sets voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.