Fluke VoltAlert 1AC II spanningzoeker

Zonder dat er contact gezocht hoeft te worden met de blanke geleider is het mogelijk om het door wisselspanning opgewekte stabiel elektrostatische veld door de isolatie heen te detecteren. Op deze manier kan er een storing ontdekt worden. Houd er rekening mee dat deze netspanningsmeter een FASE meter is en daardoor ongeschikt voor het testen van een kabel. U kunt deze netspanningsmeter kopen via Safetyfreaks.nl.
 • Contactloze wisselspanningszoeker
 • Bereik AC spanning 90V tot 1000V
 • Automatische accu controle
SKU
HD-FLUKE-1AC-A1-II
Excl. BTW € 36,00
Op voorraad
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 0095969290814
Merk Fluke
MPN FLUKE-1AC-A1-II

Fluke VoltAlert 1AC II Netspanningsmeter met handige Voltbeat-technologie

Door middel van de Voltbeat-technologie zal deze netspanningsmeter zichzelf continu testen en weet u zeker dat de meter het doet. Wanneer er spanning wordt gedetecteerd zal de punt oplichten en is er een pieptoon te horen.

De Fluke VoltAlert 1AC II Netspanningsmeter is direct te bestellen. Zoekt u ook andere laser- en meetapparatuur? Bekijk het volledige assortiment en bestel één van de producten van Safetyfreaks.nl om de komende jaren op de juiste manier uw werk uit te voeren! Bij Safetyfreaks.nl wordt immers alleen topkwaliteit aangeboden.

Hoe werkt een FASE meter?

Bij deze netspanningsmeter wordt de FASE gemeten en niet de nul. Deze netspanningsmeter is daardoor niet geschikt om kabels mee te testen. Voor het vinden van storingen is de netspanningsmeter zeer geschikt.

Netspanningsmeter kopen bij Safetyfreaks.nl

U kunt de Fluke VoltAlert 1AC II Netspanningsmeter bestellen. Wilt u een andere stroom- of multimeter bestellen? Dan kan dat ook. Heeft u vragen over deze netspanningsmeter of multi- en stroommeters in het algemeen? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Specificaties:
Werkingsprincipe
  Detecteert het door wisselspanning opgewekte stabiele elektrostatisch veld door de isolatie heen, zonder dat er contact gemaakt hoeft te worden met de blanke geleider. Als de punt rood oplicht en er een pieptoon klinkt (indien deze niet is uitgeschakeld), is er spanning aanwezig.
Spanningsdetectiebereiken
  Nominaal, 90 V AC tot 1000 V AC of 200 V AC tot 1000 V AC, afhankelijk van het model, 45 Hz tot 405 Hz; tevens een model voor regelschakelingen: 20 V tot 90 V
Uitvoering van de detectiepunt
  Plat of rond, afhankelijk van het model
Lichtbron
  Eén rode LED met hoge lichtopbrengst
Keuringen
  c CSA us, CE, C-Tick
Veiligheidsspecificatie
  1000 V, CAT IV
Veiligheidsspecificatie
  IP 40
Bedrijfstemperatuur
  -10 °C tot 50 °C
Vochtigheidsbereik tijdens bedrijf
0% tot 95% (0 °C tot 30 °C)
0% tot 75% (30 °C tot 40 °C)
0% tot 45% (40 °C tot 55 °C)
Gebruikshoogte tot
  3000 meter
Batterijen
  Inclusief 2 AAA-alkalinebatterijen

 

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fluke VoltAlert 1AC II spanningzoeker
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Fluke VoltAlert 1AC II spanningzoeker + Procell AAA batterij per 10 stuks
  Fluke VoltAlert 1AC II Netspanningsmeter
  +
  x Procell AAA batterij per 10 stuks
  € 4,50 Excl. BTW

  De Procell AAA batterijen zijn betrouwbaar en leveren hoge prestaties. De mini penlites zijn ontworpen voor professioneel gebruik en leveren langdurig elektriciteit. De Procell AAA batterijen zijn verpakt per 10 stuks.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 40,41

  Producten met AAA batterijen + Procell AAA batterij per 10 stuks STF SFF