Krasvast naamplaatje voor Peli Case

Maximum breedte afbeelding: 1418 px.

Maximum hoogte afbeelding: 296 px.

Dit krasvaste aluminium naamplaatje is ideaal om uw Peli Case te personaliseren. Het naamplaatje is geschikt voor alle medium & marge Peli-koffers. Logo of tekst worden in full colour in het aluminium gebrand. Op het aluminium wordt een krasvaste laag aangebracht. Dit beschermt het plaatje tegen beschadiging en UV-straling.

Geleverde Peli naamplaatjes zijn gepersonaliseerd en kunnen dus niet worden geretourneerd.  

Opmaak
De klant is  zelf verantwoordelijk voor het aangeleverde ontwerp. U kunt hieronder aangeven dat de opmaak, inclusief 1 correctieronde, door Safetyfreaks wordt gedaan.

SKU
SF-AL-PE
Excl. BTW € 16,50
1 tot 3 werkdagen
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Safety Freaks
kleur wit
Materiaal Roestvrij staal

Het krasvaste aluminium plaatje is geschikt voor de meeste Peli Cases. Voor o.a. de Peli 1510 & 1560 modellen is dit een zeer geschikte manier om je eigendommen te personaliseren en herkenbaar te maken voor anderen. Een logo of tekst wordt full colour op dit aluminium plaatje in de toplaag gebrand. De toplaag is UV-bestendig en krasvast.

Voordelen van het aluminium plaatje:
- Supersnel gemonteerd
- Personaliseer je eigendommen voor iedereen
- De waterdichtheid van de case blijft gewaarborgd
- Krasvast
- UV bestendig 

Specificaties
Je kunt ervoor kiezen om je eigen naam, logo of tekst op het aluminium te laten drukken. De afbeeldingen dienen  aan de volgende specificaties voldoen:
- Aanleveren als jpeg/ png (kan worden ge-upload) of als vectorbestand zoals ai (per mail versturen)
- Kleuren: CMYK
- Minimaal 300 dpi
- Minimale afmetingen logo of tekst: 1417 px breed en 295 px hoog
- Bij grotere afmetingen de verhouding 1417/ 295 aanhouden 

Het unieke productieproces
Het aluminium wordt onder hoge druk van 340 graden Celsius geperst. Vanaf 190 graden Celsius gaan de poriën in het aluminium open staan, waardoor de opdruk/opmaak/design in het aluminium plaatje wordt gebrand. Als het plaatje is afgekoeld zit er een krasvaste laag op. Deze is bestand tegen agressieve stoffen en oplosmiddelen. De opdruk is kleurecht en slijtvast, doordat deze full colour wordt geprint. De afmetingen van het plaatje zijn: 120 x 25 mm. Er kan voor verschillende achtergronden gekozen worden, waaronder een achtergrond met RVS look.

Wordt geleverd met een stukje dubbelzijdige tape. 
Deze is gemakkelijk aan de achterkant van het aluminium plaatje te plakken en biedt extra stevigheid. Ook zonder dit stukje dubbelzijdig tape blijft het aluminium plaatje goed vastzitten. De waterdichtheid blijft 100% gewaarborgd.

Voor het op maat maken van de opdruk kun je gebruik maken van deze website. De opdruk kan daarna op deze pagina geüpload worden.

Het uploaden van de opdruk is niet verplicht. Neem voor de verdere afhandeling van je opdruk contact met ons op.

Je bent zelf verantwoordelijk voor een door jou ontworpen opdruk. Je kunt de opmaak aan ons uitbesteden, inclusief 1 correctieronde.

Geleverde Peli-naamplaatjes zijn gepersonaliseerd en kunnen niet worden geretourneerd. 


(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krasvast naamplaatje voor Peli Case
Uw waardering
Alternatieven