Reserve sluiting voor de Peli case 1400 t/m 1660

Vanaf € 5,00 € 6,05
Nog %1 beschikbaar
Artikelnummer
LC-1510-SL-CP
Keuze afhankelijk
De reserve sluiting voor de Peli™ case 1400 t/m 1660 is stevig en mooi en helemaal specifiek afgestemd op uw Peli™ case. Stevig, duurzaam en in kleur van uw keuze: typisch de kwaliteit van Peli™ waar u op kunt vertrouwen. De sluitingen zijn beschikbaar in tal van kleuren, snel leverbaar en uiteraard altijd handig om achter de hand te hebben. Let er op dat de pinnen van de sluiting er niet standaard bij zitten. Mocht u die ook nodig hebben, dan vernemen wij dat graag.
Description

Deze reserve sluiting voor de Peli™ case 1400 t/m 1660 wordt per stuk geleverd en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld zwart, beige, oranje en geel. Eventuele andere kleuren op aanvraag. De sluitingen komen rechtstreeks uit de Peli™ fabriek en passen dus altijd op uw Peli™ koffer. En bovendien bent u er dus zeker van dat deze sluitingen van dezelfde kwaliteit zijn als de Peli™ case zelf. Altijd verstandig om een extra setje achter de hand te hebben of om een bijzondere kleur sluiting op uw case te bevestigen en hem zo te personaliseren: nooit meer verwarring over welke case van wie is! Let er op dat de pinnen van de sluiting er niet standaard bij zitten. Mocht u die ook nodig hebben, dan vernemen wij dat graag.

Let er op dat de sluiting niet geschikt is voor de types Peli™ 1400 vóór 2009 en Peli™ 1600 vóór 2008.


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
Specificaties
Levertijd Keuze afhankelijk
Merk Peli Case
EAN 8785276702385
Garantie Fabrieksgarantie