Safetyfreaks verzekeringen

Wat u toch wilt weten

Als freelancer of werkgever heeft u te maken met uiteenlopende verzekeringen. Nou ja, dat zou moeten. In de praktijk hebben veel van onze klanten er juist weinig mee te maken. Niet omdat dit niet nodig zou zijn. Maar voor velen is het gewoon een ‘ver van mijn bed-show’. Men heeft weinig zin en al helemaal geen tijd om zich in deze materie te verdiepen. In ons vorige blog over verzekeringen kun u bv. lezen dat 82% van de ZZP-ers niet is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. En er zijn meer belangrijke verzekeringen, die u misschien niet eens kent. Herkent u zich hierin? Dan gaat Safetyfreaks u helpen.


Safetyfreaks helpt

We geven hier wat korte informatie over verzekeringen die voor ZZP-ers en werkgevers zeer interessant zijn. En u kunt deze verzekeringen afsluiten via Safetyfreaks. Hiervoor werken we samen met Adviespolis: www.safetyfreaks.nl/verzekeringen.

Safetyfreaks is zo nog meer het portaal voor iedereen die op het werk te maken krijgt met veiligheid.

We doen het volgende voor u:

  • Adviseren en bemiddelen bij al uw schadeverzekeringen
  • Alle mogelijke bemiddeling en ondersteuning bij schade
  • Maatwerk door deskundige medewerkers
  • U kunt alles ook zelf regelen

U kunt dus zelf bepalen hoeveel tijd en energie u in verzekeringszaken steekt. Of u het nu zelf doet of laat doen: laat het niet liggen… Hebt u al één of meer verzekeringen lopen? Dan kunt u gemakkelijk overstappen met de opzegservice van Adviespolis.

Waarom via Safetyfreaks?
Safetyfreaks staat voor veiligheid. Onze klanten uit allerlei branches beschermen zich tegen vallen, stoten, gevaarlijke stoffen, kortom tegen alle aanwezige risico’s op het werk. U schaft artikelen aan en laat zich adviseren door Safetyfreaks. En ook verzekeren gaat over veiligheid. Daarom vonden we dat ook dit bij Safetyfreaks hoort. U heeft dus maar één website nodig om alles te regelen m.b.t. veiligheid op uw werk: www.safetyfreaks.nl. U kunt de volgende verzekeringen via Safetyfreaks afsluiten:

Arbeidsongeschiktheid
U wilt vast niet graag zonder inkomen zitten wanneer u niet kunt werken. Of uw bedrijf verliezen omdat u geen vervanger kunt betalen.

Aansprakelijkheid bedrijf
Schadeclaims zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Advocaten leven er goed van. Wanneer u of een werknemer iets fout uitvoert, of zelfs maar een verkeerd advies geeft met vervelende gevolgen, dan bent u aansprakelijk.

Bedrijfswagens
Bedrijfswagens dienen verplicht te zijn verzekerd. U bent verantwoordelijk voor schade aan bedrijfswagens.

Bedrijfspand
Met een bedrijfspand kan van alles gebeuren: brand, waterschade, storm etc. De kosten van dit soort ellende kan enorm zijn.

Computers en elektronica
Tegenwoordig eigenlijk net zo belangrijk als het pand. Wat kunt u nog doen zonder deze essentiële zaken?

Vervoerdersaansprakelijkheid
Wist u dat de vervoerder die uw vracht afhandelt zelf vaak maar beperkt aansprakelijk is bij schade en diefstal? Nu dus wel. En u kunt wel raden wie daarvoor gaat betalen. Gelukkig kunt u zich ook hiervoor verzekeren.

Regelapparatuur
Schade aan regelapparatuur, zoals een belangrijke machine of koeling, kan grote gevolgen hebben.

Inventaris en goederen
Het gaat hierbij niet alleen om schade. Kosten die worden gemaakt om de schade vast te stellen, expertisekosten, zijn gedekt. Ook kosten die worden gemaakt om verdere schade te voorkomen, bereddingskosten, zijn met deze verzekering gedekt.

Kortom: denk aan uzelf en kijk op www.safetyfreaks.nl/verzekeringen. U kunt daar ook informatie en offertes aanvragen.