Cursus nodig' Safetyfreaks maakt het nu wel heel interessant.

Veilig werken is belangrijk. Veiligheid is namelijk geen prioriteit, maar een verantwoordelijkheid. U wilt het beste voor uw personeel, de beste middelen, de beste cursussen, maar dit alles moet wel betaalbaar blijven. We werken samen met de ‘beste opleider van Nederland 2013 en 2014’. Wij hebben ons pallet aan veiligheid nog verder uitgebreid met cursusvormen die nog beter aansluiten bij uw veiligheidswensen.

BHV

Een organisatie is verplicht zich grondig voor te bereiden voor ongevallen op de werkvloer. Dit geldt zowel voor uw personeel als voor uw klanten op de werkvloer. Bedrijfshulpverlening (BHV) biedt uitkomst. Er dient minimaal één BHV’er in alle tijden aanwezig te zijn. Dit betekent concreet dat in geval van ziekte, afwezigheid of vakantie er minimaal twee BHV’ers per organisatie opgeleid moeten zijn. Echter praktisch betekent dit al snel drie BHV’ers per organisatie.

-  BHV cursus basis / herhaling NIBHV erkend 1 jaar certificering ; vanaf €75,- 
-  BHV cursus basis / herhaling NIBHV erkend 2 jaar certificering ; vanaf €95,- 
-  BHV incompany 

Incompany

Een incompany cursus is interessant indien er meerdere werknemers op cursus gaan. Naar ratio wordt de cursus per werknemer voordeliger. Bovendien geldt:

  • Uw mensen hoeven de deur niet uit wat een besparing is op de reiskosten.
  • Tijdens de training zal de instructeurs de training aanpassen aan de huidige werkwijze en hierdoor hebben deelnemers meer inzicht op het veiliger werken.
  • In verhouding minder tijd kwijt aan een training dan op een vaste locatie.

De volgende trainingen hebben een eigen incompany variant:

  • BHV cursus incompany 
  • Heftruck cursus incompany
  • VCA basis veiligheid incompany
  • VCA Veiligheid Operationeel Leidinggevende (VOL) incompany

Code 95

De meeste cursussen tellen mee aan de registratie van code 95. Ze zijn gecertificeerd bij het CCV in het kader van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Met code 95 toont u aan dat u vakbekwaam bent.  Vele van onze trainingslocaties in combinatie met de trainingen voldoen aan deze registratie. U kunt zien bij de afzonderlijke cursussen of de cursus in aanmerking komt voor Code 95.

Opleidingscentrum Stagefreaks Son/ Eindhoven

Het opleidingscentrum van Stagefreaks zal steeds meer worden ingezet voor diverse cursussen en traingen. Zo zal er bijvoorbeeld elke eerste donderdag van de maand cursus BHV zijn. Dit allemaal zorgt ervoor dat we een betere dekking krijgen in de verschillende regio’s van het land. En dat we u nog beter kunnen voorzien van kwalitatief goede cursussen en traingen. Want we zijn er zodat u veilig kunt werken!