Doe-het-zelven en klussen worden steeds populairder. Natuurlijk wilt u hiervoor wel het geschikte gereedschap in huis hebben. Projahn heeft een gevarieerd aanbod van handgereedschap. Het gereedschap van Projahn is geschikt voor de doe-het-zelver en kan ook worden gebruikt door professionals.

Veiligheid thuis en op de werkvloer

Veiligheid en gemak staat voorop bij Projahn. Zo zijn een aantal producten voorzien van een anti-slip handgreep, waardoor deze niet uit de hand glijden. Hierdoor kunt u ongelukken voorkomen op de werkvloer. Ook is het handgereedschap gemaakt van kwalitatief materiaal. Dit maakt het gereedschap perfect voor professioneel gebruik. Daarnaast is het gereedschap gemakkelijk in gebruik.

De voordelen van Projahn gereedschap:

Projahn gereedschap is van goede kwaliteit.

Met het handgereedschap kunt u veilig en gemakkelijk werken.

Projahn heeft een uitgebreid assortiment, waardoor u alle benodigdheden van één merk in huis kunt halen.

Het handgereedschap kan worden gebruikt voor doe-het-zelf projecten of voor professionele projecten.

Ook Safety Freaks heeft ervoor gekozen om Projahn op te nemen in het assortiment, zelfs als één van de enigen in Nederland. Als u nieuwsgierig bent geworden naar het gereedschap van Projahn, dan kunt u deze bekijken in de webshop. Voor advies over het benodigde gereedschap kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij delen graag onze deskundigheid met u.