Safetyfreaks sleept FD Gazelle binnen!

Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazelle Awards uit. Dit jaar vond het plaats op 24 november bij het unieke Princess Sportsgear & Traveller in het Grand Theatre in Breda. Safetyfreaks was hierbij aanwezig en heeft de tweede (van de 37!) plaats bemachtigd als het op één na snelst groeiende bedrijf in de categorie Noord-Brabant klein.


De FD Gazelle Awards houden het volgende in: alle ondernemingen die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een onafgebroken groei van ten minste 20% hebben gehad, mogen zich volgens het Financieele Dagblad FD Gazelle noemen. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per categorie winnen een Gouden Gazelle. De categorieën worden onderverdeeld per provincie. In elke provincie wordt onderscheid gemaakt tussen kleine, middelgrote en grote bedrijven. Per provincie krijgen drie bedrijven dus de Gouden Gazelle.

Ambities
Safetyfreaks heeft dus de Gouden Gazelle voor de categorie Noord-Brabant Klein helaas nét misgelopen, maar als tweede van de 37 bedrijven hebben wij vrijwel alle concurrentie achter ons gelaten. “Als ambitieus bedrijf is de tweede plaats een mooie erkenning voor ons harde werk,” zeggen Freek Noordenbos en Stephan van Buul. Deze twee freaks hebben dit bedrijf met bloed, zweet en tranen opgezet en zij zijn dus ook, mede dankzij de werknemers, verantwoordelijk voor deze snelle en constante groei. “Wij zijn blij met de tweede plaats, maar volgend jaar staan we op het podium om de Gouden Gazelle omhoog te houden.” Zeggen ze lachend met een grote knipoog. Als totaalleverancier van veiligheid op de werkvloer heeft Safetyfreaks nog terrein te winnen en hier blijven ze dan ook hard aan werken.

Top 3 Noord Brabant Klein

1

AlkaVitae International

Eindhoven

2

Safetyfreaks

Son

3

Dutch Bodyfashion & Design

Rosmalen


Vooruitgang

Dit jaar waren er 490 bedrijven in Nederland die een FD Gazelle in ontvangst mochten nemen. Dit is aanzienlijk meer dan in 2014 toen 331 bedrijven deze Award uitgereikt kregen. Deze ontwikkeling heeft te maken met de economie die weer aan begint te trekken en met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Zo zijn één op de zeven “Gazellen” werkzaam in de uitzendbranche, die veel flexwerkers aan een baan hebben geholpen. Dat er dan twee webwinkels bovenaan staan in deze categorie is toch wel opvallend. “Wij spelen in op de wensen van de klant. De wereld digitaliseert en wij hebben dat snel voorzien.” De mannen van Safetyfreaks zijn al met al zeer tevreden over deze erkenning, maar stilzitten is achteruitgaan en dus zal het bedrijf haar werkwijze blijven verbeteren om de successen naar een hoger niveau te tillen.

Noord Brabant Klein

1

AlkaVitae International

Eindhoven

2

Safetyfreaks

Son

3

Dutch Bodyfashion & Design

Rosmalen

4

Flexschilder.nl

Breda

5

Deponti

Oss

6

Vigilance

Eindhoven

7

Citrus Software

Oisterwijk

8

Social Deal

Den Bosch

9

HBL Gereedschapcentrum

Tilburg

10

Etrias

Vught

11

Liesker Legal

Breda

12

NLH-Net

Sint-Oedenrode

13

RSG Finance

Eindhoven

14

Johnson Pet Trade Consultants

Rosmalen

15

Dual Inventive

Oisterwijk

16

Your Social

Breda

17

Happy Idiots

Eindhoven

18

24-Drukwerk.nl

Den Bosch

19

CMNTY Corporation

Eindhoven

20

Shoots and More

Den Bosch

21

Weblectronics

Breda

22

F19 Online Marketing

Eindhoven

23

Jaloezieën.nl

Den Bosch

24

PanCompany

Den Bosch

25

ProMedia Publishing

Breda

26

Gras en Groen

Den Bosch

27

Servatus Vermogensmanagement

Den Bosch

28

We Provide

Bergeijk

29

Van Leeuwen Leder

Waalwijk

30

Clavis Family Office

Den Bosch

31

Q-Concepts Accountancy

Den Bosch

32

Leads2leads

Eersel

33

Markteffect

Eindhoven

34

Experientis

Berlicum

35

J & R Trucking

Den Bosch

36

Solero Trading

Best

37

HG Bouwtechniek

Sprang-Capelle