Safetyfreaks sponsort loopteam tijdens Meerhoven24 en steunt Make-A-Wish Nederland

Safetyfreaks sponsort team RunNoMore 3.0 tijdens estafetteloop Meerhoven24 in Eindhoven op 9 en 10 september 2017. Daarmee levert Safetyfreaks een sportieve financiële bijdrage aan het vervullen van de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Meerhoven24
Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 vindt voor de achtste keer de estafetteloop Meerhoven24 plaats. Zoals elk jaar heeft dit gezellige en sportieve evenement zich ook dit jaar weer verbonden aan een goed doel, te weten Make-A-Wish Nederland. Maximaal 25 teams lopen in estafettevorm gedurende 24 uur zo veel mogelijk ronden door de Eindhovense wijk Meerhoven. De teamleden lopen steeds 1 voor 1 een ronde van 2100 meter. Het startschot wordt gegeven op zaterdag 9 september om 12.00 uur voor de eerste loper van elk team en 24 uur later zal de laatste loper van elk team de finishlijn passeren.

Naast de 24-uurs-estafetteloop vinden er gedurende het evenement tal van andere activiteiten plaats. Er zijn bijvoorbeeld nog meer sportieve activiteiten, zoals de Meerhovenloop (korte afstandsloop) op zaterdagmiddag en twee keer een KidsRun op zondagochtend. Verder zijn er optredens van bands en artiesten, dansvoorstellingen en is er (poppen)theater. En uiteraard komt ook de inwendige mens ruimschoots aan bod op het Food Court & -Truckfestival.

Make-A-Wish Nederland
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Die wensen kunnen variëren van een dagje naar de dierentuin of een ‘meet & greet’ met een beroemdheid tot het meerijden in een echte racewagen of chefkok zijn in een toprestaurant. Uiteraard kost het vervullen van al deze wensen veel geld. Daarom wil Meerhoven24 - en dus ook Safetyfreaks – middels de sponsorloop een flinke duit in het wensenzakje doen.

Team RunNoMore 3.0
Safetyfreaks sponsort het twaalfkoppige team RunNoMore 3.0 en helpt daarmee ook Make-A-Wish NederlandHet team zal vol trots zo veel mogelijk ronden lopen in hun T-shirts met Safetyfreaks-logo. Zo hoopt elk teamlid een bijdrage te leveren aan de glimlach om de mond van een ziek kind wanneer zijn of haar wens in vervulling gaat.

Safetyfreaks: een sportief bedrijf
Safetyfreaks zal tijdens Meerhoven24 ook zelf een sportieve prestatie neerzetten via de persoon van directeur Freek Noordenbos. De heer Noordenbos zal namelijk zelf deel uitmaken van team RunNoMore 3.0 en daarmee een aandeel in zo veel mogelijk ronden voor zijn rekening nemen. Hij is daarvoor op dit moment al volop in training.

Steun dit mooie initiatief!
Draagt u het sponsor- en sportinitiatief van Safetyfreaks een warm hart toe? Dan kunt u dit tonen door ook een bezoek te brengen aan het evenement. En indien u dat wenst, kunt u zelfs deelnemen aan de Light-Up Run (vanaf 22.00 uur op zaterdag 9 september), waarbij u solidair een ronde van 2100 meter meeloopt met de estafettelopers en hen met breaklights, lampjes en kaarsen bijlicht tijdens hun inspanningen.

Wilt u meer informatie over dit prachtige evenement? Ga dan naar www.meerhoven24.nl.