Peli 1560M Trolley Case (Mobility) leeg zwart

€ 411,26 € 497,62
Artikelnummer
LC-015600-0019-110E
1 tot 3 werkdagen

De Peli™ Case 1560M (Mobility) is een upgrade variant van de bekendere Peli™ 1560. De Peli™ Case 1560M heeft extra grote wielen met een diameter van 10.2 cm en een breedte van 3.8 cm deze extra grote wielen zorgen ervoor dat de koffer goed stabiel blijft staan. De Peli™ Case 1560M is bestand tegen de extreemste omstandigheden.

Peli™ case 1560M trolley is een robuuste koffer die gebruikt worden voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, materialen en gereedschap. De Peli™ case is gemaakt van industrieel robuust plastic. Hierdoor is deze werkkoffer bestand tegen alle weersomstandigheden en ook 100% waterdicht (IP67). Door de bevestigde wieltjes en uitschuifbaar handvat is de Peli™case trolley makkelijk mee te nemen. De Peli™ Case beschermende uitrusting en instrument koffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omstandigheden.

*Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli™ case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli™ is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal.

Bij de Peli™ Cases is het soms moeilijk om de juiste maatvoerring te bepalen. Bestel je Peli™ daarom liever iets te groot dan te klein. De ervaring spreekt dat er meer spullen in je Peli™ Case komen dan je had verwacht.In de onderstaande beschrijving vind je de binnen- en buitenmaten van de Peli™ Case.

Peli™ case 1560M trolley is uitgevoerd met extra stevige, wat grotere wieltjes en uitschuifbaar handvat voor optimaal vervoer! De Peli™ Case 1560M is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw apparatuur & gereedschap. Peli™ Case 1560M is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli™ 1560M waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van gewicht.

Binnenmaten: 51.7 x 39.2 x 22.9 cm
Buitenmaten: 60.4 x 46.5 x 30.7 cm

De Peli™ Case 1560M wordt in dit geval leeg geleverd en u kunt de Peli™ Case na eigen wensen indelen.

De scharnieren van de Mobility uitgevoerde Peli™ 1560M zijn gemaakt van roestvrij staal.

Door het automatische drukventiel wat op de Peli™ 1560M bevind ontlucht de koffer terwijl watermolecules buiten worden gehouden. De Peli™ cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig. De Peli™ 1560M is voorzien van  twee-stapsluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen is en waterdicht af te sluiten is.

De Mobility Trolley Peli™ 1560M is voorzien van een handig uitschuifbaar handvat aan de onderzijde van de koffer. Tevens zitten er aan de andere zijde twee stevige wielen. Door het handvat uit te schuiven kan de koffer makkelijk als trolleykoffer meegenomen worden. Tevens zijn de wielen voorzien van kogellagers die vervaardigd zijn uit roestvrij staal. De Peli™case nylon bedekking en het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd.

Op alle Peli™’s zit een levenslange garantie.

Tip: Sluit uw werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven al uw eigendommen optimaal beschermd! Wanneer u gaat vliegen met uw Peli™ is dit TSA slot verplicht. Dit is verplicht gesteld door de douane.

*Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli™ case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli™ is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal.

 

Overige eigenschappen:

•  Waterdicht, stofdicht en stootvast
•  Uitschuifbare trolley handvat
•  Sterke polyurethaan wielen met RVS kogellagers
•  Gemakkelijk te openen sluitingen
•  Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
•  O-ring pakking
•  Automatisch drukventiel
•  Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
•  Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
•  Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
•  Levenslange garantie
•  Certificaten: IP67, STANAG


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
Specificaties
MPN 015600-0019-110E
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Peli Case
EAN 19428118969
Breedte binnenmaat 38 cm
Breedte buitenmaat 46,6 cm
Diepte binnenmaat 22,9 cm
Diepte buitenmaat 30,7 cm
Garantie Fabrieksgarantie 25 jaar
Geschikt voor portofoon Nee
Indeling leeg
Kleur zwart
Lengte binnenmaat 50,6 cm
Lengte buitenmaat 60,4 cm
Materiaal Polypropyleen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli 1560M Trolley Case (Mobility) leeg zwart
Uw waardering
Aanbevolen Combinaties
=
Bespaar € 1,15
€ 519,41
Aanbevolen Combinaties
=
Bespaar € 9,38
€ 675,79
Aanbevolen Combinaties
=
Bespaar € 1,72
€ 530,39
Aanbevolen Combinaties
=
€ 539,97
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!