Peli case met logo of naam

geplaatst op 12/04/2015| Posted in Nieuws

Nieuw, en exclusief verkrijgbaar bij Safetyfreaks: naamplaatjes voor Peli cases. Uw tekst of logo wordt gebrand op rvs-look aluminium. Voor een professionele uitstraling van uw koffer!

Ze zijn zwart, waterdicht en onverwoestbaar: de Peli case. Niet voor niets een van de meest gebruikte werkkoffers. En niet alleen in uw bedrijf. Daarom introduceert Safetyfreaks de Peli case-naamplaatjes: krasvaste aluminium naamplaatjes met uw tekst of logo erop. Zo is meteen duidelijk welke koffer van u is, en nog belangrijker, anderen weten dat ook.


Krasvast
De naamplaatjes passen op de meest voorkomende modellen Peli case (onder meer Peli case 1510 en 1560, medium en large koffers). Uw tekst of logo wordt in full-color gebrand in het aluminium plaatje met rvs-look. Daarover komt een krasvaste laag waardoor deze niet beschadigd en het plaatje UV-bestendig is. Het monteren gaat zeer eenvoudig met bijgeleverde dubbelzijdige tape.


Professioneel
Het personaliseren van uw Peli case is niet alleen handig en mooi, door het toevoegen van uw logo geeft u uw Peli cases een strakke en professionele uitstraling. Wanneer uw bedrijf met meerdere Peli cases werkt, zijn de naamplaatjes ook handig voor het labelen van een koffer. Zo is in één blik duidelijk wat de inhoud ervan is.