Een nieuw jaar met nieuwe doelen en veranderingen! Ons doel voor dit jaar is dan ook om jouw user experience verder te optimaliseren. We hebben een aantal dingen op de planning staan die hieraan zullen bijdragen. In dit artikel lees je alvast in grote lijnen hoe we dit gaan vormgeven.

Een nieuwe en verbeterde webshop

Je kunt nog zo’n mooi huis bouwen, maar zonder goede fundering stort alles in elkaar. Dat geldt hetzelfde voor ons doel van dit jaar. Ook al waren we tevreden met onze oude webshop, werd het toch tijd voor een nieuwe en verbeterde versie. Vorig jaar hebben wij hier hard aan gewerkt en zijn januari eindelijk live gegaan! Met een nieuw design en sneller werkende webshop is dit een goed begin voor verdere verbetering.

Betere klantervaring

Naast onze webshop zijn we ook bezig met nieuwe functionaliteiten. Op korte termijn komen wij met een puntenspaarsysteem waar je kunt sparen voor leuke korting of handige tools. Via jouw klant account kun je de punten bijhouden en inwisselen. Houd onze social media en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. 


Verder zijn wij ook bezig met het verbeteren en samen stellen van nieuwe bundel pakketten, waarbij je voordeliger uit bent en wij je helpen in het maken van de juiste keuzes. 


Wij zullen altijd blijven werken aan het optimaliseren van jouw klantervaring. Zowel online als offline. Echter kunnen wij dit niet alleen. Wij stellen de mening van onze klanten altijd zeer op prijs, of deze nu negatief of positief is. Dus mocht je verbeterpunten of goede ideeën hebben die bij kunnen dragen aan jouw klantbeleving? Stuur ons dan een mail naar info@safetyfreaks.nl.

 

Transportkosten wijzigingen

Eerlijkheid en transparantie vinden wij erg belangrijk binnen Safety Freaks. Met de prijzen die allemaal omhoog gaan, moeten wij jullie mededelen dat wij genoodzaakt zijn hierin (deels) mee te gaan en de verzendkosten aan te passen per 1 maart. Dit zal er als volgt uit komen te zien: 

Verzendkosten binnen Nederland

Bij bestelling Verzendkosten
tot €100 €7,50
van €100,- tot €250,- €3,75
vanaf €250,-

 €0,00

Verzendkosten naar België

Bij bestelling Verzendkosten
tot €100,- €10,00
vanaf €100,- €8,00

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.